ОШ "Драгољуб Илић" Драчић 14 203

Упис првака

Упис првакаОБАВЕШТЕЊЕ

28. мај 2020. Е-ЗАКАЗИВАЊЕ, нотификација за родитеље

Поштовани,
Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у основну школу.

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

ВАЖНА НАПОМЕНА1! Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

ВАЖНА НАПОМЕНА2! Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.


Хвала Вам што користите услуге електронске управе.
Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!


С поштовањем,
Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Канцеларија за ИТ и еУправу .

03. април 2020 - Поштовани родитељи,
У вези са дописом о исказивању интересовања за упис у Основну школу ''Драгољуб Илић'' и Упутством за коришћење апликације за исказивање интересовања за упис у први разред школе, у условима ванредног стања када родитељи ученика не треба да долазе у школу, школа је одредила лице запослено у школи које родитељи могу контактирати сваког радног дана у одређено време у вези са свим питањима око исказивања интересовања за упис у први разред.

- Зоран Новаковић, директор школе
- контакт телефон: 064/163-66-93
- Маријана Пушић, педагог школе
- контакт телефон: 064/ 064/6442423
- електронска адреса на коју се родитељи могу обратити за одговоре у вези са уписом деце у први разред је: osdracic@gmail.com - сваког радног дана од 10 часова до 12 часова родитељи/старатељи се могу обратити директору или педагогу школе телефонским позивом или путем мејла за добијање потребних информација;
Свака злоупотреба телефона или мејл адресе ће бити пријављена надлежним институцијама.
Маријана Пушић, педагог школе .